top of page

Het verhaal van Lady Nature

Soms wil je iets goed doen voor de natuur, maar weet je niet precies waar je moet beginnen. Je hebt geen tijd om te demonstreren of geen zin om andermans vuil op te ruimen. De kleine dingentjes die je wel doet, zoals afval scheiden of vaker met de fiets naar je werk gaan, voelen alsof ze niks bijgedragen aan een beter milieu.

Maar niets is minder waar.

Al de keuzes die je maakt voor een betere wereld, hoe klein dan ook, zorgen samen voor een kering in het tij. Elk klein zaadje kan uitgroeien tot een mooie bloem, die blijft groeien en haar zaden en denkwijze verspreidt door de wind zoals een blaasbloem. Je merkt dit pas als je om je heen kijkt en jezelf omringt ziet in een veld vol bloemen en planten. Elke plant is anders en groeit in een ander tempo, maar samen vormen ze de weelderige natuur waar wij zo van houden.

Bewustwording is hierbij de eerste stap. Bewustwording van hoe mooi en divers de natuur is. Van het eerste sneeuwklokje in de winter tot het laatste oranje blad aan de boom. Hoe meer mensen inzien dat de natuur vol wonderen zit, hoe meer mensen zullen inzien dat deze natuurvriendelijke wereld het waard is om voor te zorgen.

 

Lady Nature is nog maar een klein winkeltje wat sinds december 2022 bestaat en we hopen dat we nog lang mogen bestaan. Dit bedrijf is ontstaan door een afstudeerproject en het is mijn bedoeling om dit in de toekomst uit te breiden.
 

Feeling Lucky, unieke medaillon ketting met een klavertje vier, een lieveheersbeestje en vergeet me nietjes van Lady Nature

Bedankt Marion Peeten fotografie en Autoservice Grubbenvorst voor jullie hulp bij het maken van deze mooie kettingen.

bottom of page